210 69 85 833

Καρδιαγγειακό - Κυκλοφορικό - Αγγειοπάθεια

Η γνώση και η πρόληψη γύρω από τις αγγειακές παθήσεις διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο τόσο στην αντιμετώπιση όσο και στην εξέλιξη τους, καθώς πολλές από αυτές είναι ασυμπτωματικές.

Οι συνήθεις παράγοντες κινδύνου περιλαμβάνουν το κάπνισμα, την υπέρταση, την υπερλιπιδαιμία, το σακχαρώδη διαβήτη. Οι παράγοντες αυτοί υποσκάπτουν την υγεία των αγγείων μας. Σήμερα έχουμε καλύτερη γνώση τόσο των παραγόντων κινδύνου όσο και της αντιμετώπισής τους σχετικά με την πηκτικότητα του αίματος,, τα εγκεφαλικά επεισόδια, την αθηρωμάτωση, τις νόσους των λεμφαγγείων, τη φλεβοθρόμβωση και τις αγγειακές νόσους, στους τομείς της πρόληψης.

Σχετικα Προιοντα

Με τον γενικότερο όρο αγγειοπάθεια συμπεριλαμβάνονται:

ΠΕΡΙΦΕΡΙΚΗ ΑΓΓΕΙΑΚΗ ΝΟΣΟΣ

Περιφερική αγγειοπάθεια ονομάζεται κάθε νόσος των αγγείων του κυκλοφορικού συστήματος, εκτός των στεφανιαίων αγγείων. Οι σημαντικότεροι παράγοντες κινδύνου που προδιαθέτουν στην εμφάνισή της νόσου είναι το κάπνισμα, η υπέρταση, ο σακχαρώδης διαβήτης, η υπερλιπιδαιμία, και το ιστορικό προηγηθείσης καρδιολογικής νόσου. Ένα από τα τυπικά συμπτώματα της νόσου, είναι η διαλείπουσα αγγειακή χωλότητα. Χαρακτηρίζεται από έντονο πόνο (κράμπα) στις γαστροκνημίες ή στους γλουτούς. Ο πόνος εμφανίζεται κατά την άσκηση (περπάτημα) και επιδεινώνεται κατά τη διάρκειά της ενώ αντίθετα ηρεμεί μετά από ένα με δύο λεπτά ανάπαυσης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μειώνεται η απόσταση που μπορεί ο ασθενής να βαδίσει.

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΙΣΧΑΙΜΙΑ: Προκαλείται από διαταραχή της αιματικής κυκλοφορίας στον εγκέφαλο και μπορεί να καταλήξει σε εγκεφαλικό ισχαιμικό επεισόδιο ή εγκεφαλικό αιμορραγικό επεισόδιο. Το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο αποτελεί την 3η αιτία θανάτου μετά το καρδιογενές επεισόδιο και τον καρκίνο καθώς και την κύρια αιτία αναπηρίας χρήζουσας νοσηλείας.

Η πρόληψη των αγγειοπαθειών συνιστάται σε ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, του σακχαρώδους διαβήτη, των τριγλυκεριδίων και της χοληστερίνης του αίματος καθώς και ιατρική παρακολούθηση.

Το Natto-K της Enzymedica περιέχει ναττοκινάση και το μείγμα ενζύμων Therablend TM και είναι ιδανικό για την βελτίωση της αιματικής κυκλοφορίας και την προστασία του καρδιαγγειακού. Είναι μια ενζυμική φόρμουλα υψηλής εξειδίκευσης η οποία ενισχύει την παραγωγή πλασμίνης από τον οργανισμό (ενζύμου που διαλύει τους θρόμβους) προστατεύοντας έτσι την καρδιαγγειακή λειτουργία.
Το SerraGold TM περιέχει τη σερρατοπεπτιδάση ή σερραπεπτάση, ένα πρωτεολυτικό ένζυμο που υποστηρίζει την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος και σε συνδυασμό με άλλα ένζυμα και τις αρθρώσεις. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο ένζυμο που προάγει τη φυσιολογική αντιφλεγμονώδη δράση. Οι πολύ ουσιώδεις δράσεις της σερρατιοπεπτιδάσης πρόσφατα αναγνωρίστηκαν από το σύνολο του επιστημονικού χώρου παγκοσμίως. Ανάμεσα στις πολλαπλές της δράσεις η σημαντικότερη είναι η ικανότητά της να υποστηρίζει την έμφυτη δυνατότητα του οργανισμού να μειώνει τη φλεγμονή και το οίδημα. Το SerraGold προάγει την υγεία των αρθρώσεων, βελτιώνει την κινητικότητα και προστατεύει την υγεία του καργιαγγειακού συστήματος. Επιπλέον έχει αντιφλεγμονώδη δράση ιδίως στους παραρίνιους κόλπους και τις αρθρώσεις και ενισχύει την διαθεσιμότητα των αντιβιοτικών.
Τα λίπη είναι ουσιώδη και απαραίτητα για τη ζωή. Ο εγκέφαλός μας αποτελείται περίπου από 60% λιπίδια. Τα λίπη είναι η κύρια πηγή ενέργειας για τον καρδιακό μυ. Στην πραγματικότητα, χωρίς τα ουσιώδη λιπαρά οξέα, η ζωή είναι αδύνατη. Το LypoGold περιέχει ισχυρό μείγμα λιπασών κατάλληλο για την πέψη του λίπους και την καρδιαγγειακή υγεία. Η λήψη του Lypo Gold με άδειο στομάχι (δύο ώρες πριν ή τρεις ώρες μετά το φαγητό) βοηθά στην ρύθμιση της χοληστερόλης και των λιπιδίων του αίματος,στην ρύθμιση του σωματικού βάρους και στην προστασία του καρδιαγγειακού.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τα ένζυμα παρακαλώ επευθυνθείτε στις συχνές ερωτήσεις ή επικοινωνήστε μαζί μας

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Enzymedica για Ελλάδα και Κύπρο - The Enzyme Experts - Αφοσίωση στην τελειότητα.

Βραβεια - Πιστοποιησεις