210 69 85 833

Μνήμη - Νοητικές Λειτουργίες

Με τον όρο ανώτερες νοητικές λειτουργίες εννοούμε το σύνολο των διαδικασιών του εγκεφάλου που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την προσωπικότητα και την συμπεριφορά του και στις οποίες περιλαμβάνονται η αντίληψη, η μνήμη, ο προσανατολισμός, η συγκέντρωση και η αναλυτική σκέψη. Συνείδηση είναι η συνολική ικανότητα του ατόμου να αντιλαμβάνεται τον εαυτό του και τον κόσμο που τον περιβάλλει και σε σημαντικό βαθμό επηρεάζεται από την ακεραιότητα των ανώτερων νοητικών λειτουργιών και των αισθητηρίων οργάνων του.

Σχετικα Προιοντα

Η λειτουργία των ανώτερων νοητικών λειτουργιών εδράζεται κατά κύριο λόγο στον φλοιό του εγκεφάλου, όπου συγκεκριμένες περιοχές επιτελούν συγκεκριμένες διεργασίες συνδεόμενες πολλαπλώς μεταξύ τους καθώς και με άλλες περιοχές του εγκεφάλου και τα αισθητήρια όργανα.

Το Stem X Cell της Enzymedica αποτελεί μία πραγματική ασπίδα εναντίον της εγκεφαλικής φθοράς και της εκφύλισης του νευρικού ιστού. Περιέχει το μοναδικό μείγμα NT-020 το οποίο βάση επιστημονικών στοιχείων προάγει την ανανέωση των βλαστικών κυττάρων του εγκεφάλου αλλά και του υπόλοιπου οργανισμού έως και κατά 80%. Με τα ισχυρά φυσικά αντιοξειδωτικά που περιέχει (πολυφαινόλες, ανθοκυανίνες, καρνοσίνη, υπεροξείδιο της δισμουτάσης – SOD - , καταλάση) αλλά και τη ρεσβερατρόλη και την βιταμίνη D3 προστατεύει τα κύτταρα του νευρικού ιστού, μειώνει την επίδραση των εξωγενών βλαπτικών επιδράσεων και συνδράμει ευεργετικά στην ανάπλαση των ιστών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τα ένζυμα παρακαλώ επευθυνθείτε στις συχνές ερωτήσεις ή επικοινωνήστε μαζί μας

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Enzymedica για Ελλάδα και Κύπρο - The Enzyme Experts - Αφοσίωση στην τελειότητα.

Βραβεια - Πιστοποιησεις