210 69 85 833

Μυική Θλάση - Μυική Καταπόνηση - Έντονη Σωματική Άσκηση

Η υπερβολική άσκηση στο γυμναστήριο ή έντονη σωματική καταπόνηση στην δουλειά ή στα σπορ μπορεί να οδηγήσει σε πόνο και πρήξιμο στου μύες, τους τένοντες και τις αρθρώσεις με συνοδό περιορισμό του εύρους των κινήσεων και κόπωση. Πιο σοβαρές περιπτώσεις αποτελούν οι θλάσεις μυών και τενόντων οι οποίες ανάλογα με την βαρύτητά τους διακρίνονται σε 1ου βαθμού (οίδημα του μυός χωρίς ρήξη μυϊκών ινών), 2ου βαθμού (μερική ρήξη μυϊκών ινών) και 3ου βαθμού (ολική ρήξη του μυός) και απαιτούν άμεση ιατρική φροντίδα και αντιμετώπιση.

Σχετικα Προιοντα

Το Repair Gold της Enzymedica αποτελεί ένα μείγμα σερρατιοπεπτιδάσης, βρωμελαίνης, παπαίνης και ισχυρών πρωτεασών κατάλληλο για την υποστήριξη των κουρασμένων μυών και αρθρώσεων. Τα συστατικά του δρουν συνεργικά με τους αναπλαστικούς μηχανισμούς του οργανισμού και βοηθούν στην καλύτερη αποκατάσταση των καταπονημένων μυών και αρθρώσεων με φυσικό τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τα ένζυμα παρακαλώ επευθυνθείτε στις συχνές ερωτήσεις ή επικοινωνήστε μαζί μας

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Enzymedica για Ελλάδα και Κύπρο - The Enzyme Experts - Αφοσίωση στην τελειότητα.

Βραβεια - Πιστοποιησεις