210 69 85 833

Υπερχοληστεριναιμία - Υπερλιπιδαιμία

Η υπερλιπιδαιμία είναι η αύξηση των λιπιδίων (χοληστερόλη, τριγλυκερίδια, HDL-χοληστερόλη, LDL- χοληστερόλη) του αίματος. Αποτελεί ένα από τα συχνότερα προβλήματα που απασχολούν το κοινωνικό σύνολο.

Στα λιπίδια του αίματος περιλαμβάνονται:η χοληστερίνη, τα τριγλυκερίδια και τα φωσφολιπίδια.

Υψηλά επίπεδα χοληστερίνης (και συγκεκριμένα της LDL-χοληστερίνης) αυξάνουν τον κίνδυνο για στεφανιαία νόσο. Για αυτό, και η διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων χοληστερίνης στο αίμα αποτελεί κύριο στόχο πρόληψης και θεραπείας των καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Σχετικα Προιοντα

Η υπερχοληστερολαιμία είναι σιωπηλή νόσος. Δεν υπάρχουν συμπτώματα μέχρι να εκδηλωθούν επιπλοκές από την αρτηριοσκλήρωση, όπως είναι η στεφανιαία νόσος και η περιφερική αρτηριοπάθεια.

Η οικογενής υπερχοληστερολαιμίαείναι μία κληρονομική νόσος του μεταβολισμού στην οποία ένα γενετικό πρόβλημα προκαλεί πολύ υψηλά επίπεδα χοληστερόλης.Οικογενής σημαίνει ότι η νόσος εμφανίζεται σε πολλά μέλη μιας οικογένειας από γενιά σε γενιά.

Το LypoGold περιέχει ένα ισχυρό μείγμα λιπασών κατάλληλο για την πέψη του λίπους και την καρδιαγγειακή υγεία. Οι λιπάσες είναι κατηγορία ενζύμων που διασπούν τα λιπίδια που περιέχονται στις τροφές, με αποτέλεσμα την απορρόφησή τους από τον οργανισμό. Η λήψη του Lypo Gold με άδειο στομάχι (δύο ώρες πριν ή τρεις ώρες μετά το φαγητό) βοηθά στην ρύθμιση της χοληστερόλης και των λιπιδίων του αίματος,στην ρύθμιση του σωματικού βάρους και στην προστασία του καρδιαγγειακού.
Το SerraGold TM περιέχει τη σερρατιοπεπτιδάση ή σερραπεπτάση, ένα πρωτεολυτικό ένζυμο που υποστηρίζει την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος και σε συνδυασμό με άλλα ένζυμα και τις αρθρώσεις. Το SerraGold προάγει την υγεία των αρθρώσεων, βελτιώνει την κινητικότητα και προστατεύει την υγεία του κυκλοφορικού και καρδιαγγειακού συστήματος.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τα ένζυμα παρακαλώ επευθυνθείτε στις συχνές ερωτήσεις ή επικοινωνήστε μαζί μας

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Enzymedica για Ελλάδα και Κύπρο - The Enzyme Experts - Αφοσίωση στην τελειότητα.

Βραβεια - Πιστοποιησεις